Glamoureuze make-over voor Daisy-bra

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Speciaal ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het Belgische lingeriehuis Van de Velde, heeft de Daisy-bra van Marie Jo een glamoureuze make-over gekregen. Het iconische model is uitgevoerd in een bronzen bloemenprint en voorzien van schouderbandjes met een warme, bronzen glittertint.

“De ontwikkeling van Avero beschrijf ik nog steeds als een van mijn favoriete experimenten ooit. De designers van hetMarie Jo team combineerden een swimwear-stof met floral embroidery als experiment. Het resultaat was verrassend”, aldus Karel Van de Velde, voormalig creative director.

Icoon

Marie JoInmiddels 23 jaar geleden bracht Marie Jo icoon Avero op de markt. Ondertussen is de Daisy-bra al in meer dan 45 kleuren uitgebracht. Ieder seizoen verschijnt het icoon in een trendkleur naast de basiskleuren. Blue Bijou is de meest geliefde kleur ooit in de geschiedenis van het model. Van de Velde legt liefhebbers van Marie Jo’s Avero nu in de watten voor de honderdste verjaardag met een unieke limited edition van de iconische Daisy-bra. Daarnaast brengt het Belgische label een korset op de markt in dezelfde, glamoureuze Avero uitvoering.