Hema komt met B.A.E.-lingerie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

B.A.E. staat voor before anything else. De lingerie is dan ook te omschrijven als edgy, stoer en on trend. De nieuwe Hema-lingeriecollectie bestaat onder meer uit bralettes, crops, tops en high waisted hipsters voor onder hogetaillebroeken. De modellen zijn voorzien van tropische prints en sexy kant. Er zijn daarnaast ook meer sportieve items in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. De modellen zijn perfect met elkaar te combineren. Deze mix & match maakt de collectie ook zo leuk.

Hema haakt met B.A.E.-lingerie in op de trend die steeds vaker in het straatbeeld te zien is. Namelijk dat lingerie als een top wordt gedragen onder een oversized blouse of jackje. DE B.A.E.-collectie mag gezien worden en bevat speelse prints die perfect aansluiten op deze trend. Speels en leuk om mee te variëren. Van meer klassieke zwarte kanten broekjes tot een meer uitgesproken roze panter beha.

Geen sluiting


De nieuwe B.A.E.-lingeriecollectie is verkrijgbaar in kleinere maten, vanaf cupmaat A en omvang vanaf 70 centimeter. Opvallend is dat de bralettes en crop tops geen sluiting hebben. Met deze lingeriecollectie zorgt Hema ervoor dat consumenten hier terecht kunnen vanaf hun eerste beha. De collectie is verkrijgbaar bij alle Hema winkels en online.