Inkoopseizoen staat weer voor de deur

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Er breken weer drukke tijden aan want binnenkort gaat het nieuwe inkoopseizoen van start. De vakbeurs Salon International de la Lingerie is een ‘must go’ voor inkopers in de lingeriesector. Dit vakevenement vindt plaats van 19 tot en met 21 januari 2019.

De branche komt weer bijeen in Parijs om ideeën, innovaties en kennis te delen. De vakbeurs biedt een compleet zakelijk platform voor de lingeriesector. Bezoekers kunnen op de Salon International de la Lingerie terecht voor de laatste trends, inspiratie, netwerken en de nieuwste ontwikkelingen te spotten.

InkoopseizoenModefabriek en LingeriePRO

Tegelijkertijd vindt dan in Amsterdam de wintereditie van de Modefabriek plaats. De Modefabriek brengt innovators, influencers, designers, ondernemers en consumenten samen. Na Parijs en Amsterdam staat de LingeriePRO in Antwerpen op het programma. Deze beurs vindt plaats op zondag 27 en maandag 28 januari in Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, Antwerpen. LingeriePRO is een belangrijk platform voor modewinkels en lingeriespeciaalzaken om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven. Het event staat bekend als een gemoedelijke, gastvrije, creatieve en kwaliteitsvolle beurs.

Bodyfashion Days Almere

Op zondag 10 en maandag 11 februari en op maandag 11 maart vinden de Bodyfashion Days plaats in het Cube Centre in Almere.