Ipanema-slippers; vrijheid van top tot teen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De Ipanema-slipper is een essentieel item voor de vroege lente tot zwoele nazomer. Met een slipper of sandaal aan de voeten, is de vrijheid te voelen van top tot teen. Wanneer consumenten kiezen voor nieuwe bad- of strandmode, mag de slipper daar zeker niet bij ontbreken. Dit item kan voor detaillisten dan ook een interessante aanvulling zijn op het bestaande assortiment. Ipanema biedt modellen voor ieder moment en voor elke stijl. De collectie omvat meer dan zestig modellen die inspelen op de laatste trends voor dames, heren en kids.

 

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. Ipanema slippers en sandalen zijn gemaakt voor een ontspannen levensstijl aan zee en op het strand met de verfijning van glamour in de stad. De slippers worden wereldwijd in meer dan honderd landen verkocht. Ipanema’s ontwerpen weerspiegelen de Braziliaanse roots met het gebruik van innovatieve materialen en zijn gecombineerd met de huidige modetrends. 

Creatieve ontwerpen

Ipanema creëert unieke producten met functionele eigenschappen, waaronder de anatomische zool voor een perfect loopcomfort en een goede pasvorm. Ipanema-sandalen en -slippers zijn bekend om hun creatieve ontwerpen gemaakt met behulp van superzacht en duurzaam Flexpand: 100 procent recyclebaar. Met het oog op het milieu en de toekomst, is de Ipanema-collectie gemaakt met behulp van ten minste 30 procent gerecycled materiaal, maar ook 99 procent van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt.