‹ Terug naar overzicht

Karin de Vries is onze nieuwe columnist voor beware bodywear

Geplaatst op:

Graag laten wij u kennis maken met Karin de Vries van de Nederlandse Bodyfashion Academy. Zij is een gespecialiseerd trainer bodyfashion met ervaring, liefde voor lingerie en heel veel vakkennis. Wij zijn er trots op dat deze professional vanaf nu vaste columnist is voor beware bodywear. Haar columns leest u zowel in het vakblad als maandelijks online op: www.bewarebodywear.nl Het woord is aan: Karin de Vries.

“Na mijn studie aan de HEAO in Utrecht, richting communicatie, heb ik enkele jaren in het communicatievak gewerkt. Vervolgens ben ik de retail ingegaan. Daar ligt van huis uit mijn passie. Inmiddels heb ik ruim twintig jaar ervaring als retailondernemer: vijf jaar bij van der Doef Textiel in Wateringen en vijftien jaar Lincherie in Wateringen en Rijswijk. In de afgelopen twee decennia heb ik heel veel geleerd over verkoop, lingeriestyling, inkoop, personeelsmanagement, interne en externe communicatie, marketing en evenementenorganisatie. Ik heb veel successen geboekt, maar natuurlijk ook fouten gemaakt én daarvan geleerd! Die kennis en ervaring zet ik graag in om detaillisten te helpen hun winkel en resultaten te verbeteren. Mijn missie is ervoor te zorgen dat klanten in alle Nederlandse bodyfashionwinkels perfect worden geholpen! En, daarmee ook te zorgen dat het percentage vrouwen, dat een verkeerde behamaat draagt, omlaag gaat. De belangrijkste tool daarvoor is opleiding. Eigenlijk mogen er geen verkoopsters een paskamer in, zonder een gedegen vakopleiding! Helaas gebeurt dit nog wel, met ontevreden behadraagsters tot gevolg. Investeren in training zorgt dat ervoor dat detaillisten meer klanten tevreden maken en daarmee meer omzet genereren. Ik leer ondernemers en hun medewerkers graag alles over klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, winkelbeleving, perfecte paskamerservice (inclusief correct en snel aanmeten van de juiste lingerie voor elke klant) en gastvrijheid. Op mijn website staat wekelijks een nieuwe blog over alles wat te maken heeft met bodyfashion. Ook voor beware bodywear schrijf ik graag om mijn kennis en ervaring op dit vakgebied te delen. Mijn online columns komen iedere maand op www.bewarebodyware.nl te staan. In de eerste licht ik toe hoe winkeliers de klanten een warm gevoel van welkom kunnen geven.”

Wilt u uw winkel verbeteren? Met hulp van de Bodyfashion Academy kunt u de klantbeleving in uw winkel verbeteren, via een winkelscan, een training, een coachings- of adviestraject. U krijgt geen dikke rapporten, maar praktisch advies, dat direct op de werkvloer te gebruiken is. Direct resultaat dus! Voor meer informatie, bel: 06-54674515 of neem een kijkje op de website www.bodyfashionacademy.nl