Lascana: It’s a woman’s world

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

“Ik draag lingerie van Lascana omdat ik me er fantastisch in voel”, aldus het gerenommeerde fotomodel Alessandra Ambrosio. Het sterrenmodel speelt de hoofdrol in de nieuwe herfst/wintercampagne van het lingerie- en strandkledingmerk Lascana. De reclameslogan luidt: ‘Your World, Your Rules’. De campagnebeelden zijn gefotografeerd door de internationaal gerenommeerde New Yorkse fotograaf Tim Petersen.

 

Lascana

LascanaAls locatie is een architectuurwinnende villa op Ibiza gekozen. De nieuwe campagne borduurt voort op vorige reclame-uitingen waarbij alles draait om sterke vrouwelijkheid. Deze wordt belichaamd door de wereldberoemde Alessandra Ambrosio. De campagne roept vrouwen op hun eigen weg naar geluk te delen met de hashtag #yourworldyourrules en zo elkaar te inspireren.

Lascana

Lascana is in 2006 opgericht en onderscheidt zich door hoogwaardige, eersteklas lingerie tegen aantrekkelijke prijzen. De lingeriecollectie geeft de draagster een gevoel van een tweede huid, zonder de vrouwelijke sensualiteit terzijde te schuiven. Kenmerkend is de perfecte pasvorm, zeker als het gaat om grotere cupmaten.

Herfst/wintercollectie

LascanaDe verleidelijke nieuwe herfst/wintercollectie staat voor een wereld vol magische kleuren zoals framboos, groen en blauw. Ook elegant zwart en prachtig rood komen terug in de series. Verleidelijke accenten wekken het verlangen op naar de herfst. De veelzijdige stijlen zijn afgewerkt met kanten details en prints. Naast prachtige beha’s met bijpassende slips zijn er ook elegante bodies en negligés verkrijgbaar.