Lingerie- en nachtmodelijn gericht op de millennials

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Van verleidelijk kant tot stoer en comfortabel. Hema heeft voor elke stijl de mooiste lingerie van de beste kwaliteit. De B.A.E lingerie- en nachtmodelijn van Hema is gericht op de millennials. Ook hier zijn de waarden; betaalbaarheid, trendy en duurzaamheid terug te vinden. De collectie wordt gekenmerkt door sexy kant in felle kleuren en uitgesproken dierenprints. In de collectie zitten comfortabele beha’s met bijpassende hipsters, strings en slips van de fijnste materialen. 

 B.A.E. is gericht op meiden van 16-29 jaar. De collectie is dan ook heel uitgesproken. Of super sexy en opvallend, of meer sportief en comfortabel. B.A.E.-lingerie is gemaakt om te combineren. Zo zijn de strings te combineren met kanten bralettes voor een sexy look of voor een comfortabele look zijn er ook topjes met meer support. Doordat de broekjes gesneden zijn met een laser zijn ze naadloos en daardoor onzichtbaar onder je kleding. Dat zorgt voor veel bewegingsvrijheid en draagcomfort. Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van duurzaam katoen. Kortom, leuke originele ondergoed designs die duurzaam zijn voor Hema-prijzen.

Sinds 1926 maakt Hema het dagelijkse leven van zijn klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van Hema kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. Hema heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in tien landen, twee continenten en ruim 19.000 medewerkers.