‹ Terug naar overzicht

Lingerie van Lise Charmel: Synoniem voor verfijning en sensualiteit

Geplaatst op:

Het exclusieve Franse lingeriemerk Lise Charmel geniet een uitstekende internationale reputatie. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van delicate materialen, exclusieve ontwerpen en een zeer hoge kwaliteit.

Lise Charmel staat dan ook synoniem voor verfijning en sensualiteit. In het Bodyfashion Center in Almere is Lise Charmel, op de tweede verdieping, in een prachtige showroom gevestigd: C2.10. De redactie nam er een kijkje en werd gastvrij ontvangen door de charmante Ann Willen en haar team.

Lise Charmel

Lise Charmel kent zijn oorsprong in 1950 en is gevestigd in Lyon, de Franse hoofdstad van zijde. Het is dus niet verwonderlijk dat het merk exclusieve lingerie biedt, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, satijn, guipure of Calais-kant. De kostbaarheid van deze materialen en alle know how, maken Lise Charmel tot één van de meest invloedrijke en erkende internationale merken. Lise Charmel draagt bij aan de schoonheid van vrouwen en laat hen stralen.

Pareltjes
Het merk heeft zich omringd door liefhebbers van mode en verfijnde creaties op het gebied van lingerie. Lise Charmel maakt niet alleen prachtige beha’s en de meest mooie slips: de Franse pasvorm, die de borsten iets naar voren brengt, is ongekend. Van de echte luxe merken is vast te stellen dat Lise Charmel perfect is om te dragen. De series zijn vaak gemaakt in een kleur met een contrasterend kant, maar ook kan de lingerie volledig ton sur ton (uni) zijn. Daarnaast heeft Lise Charmel series uitgevoerd in een prachtig kleurenpalet dat dan doorloopt in luxe kant of broderie. Vaak verkrijgbaar met bijpassend onderjurkje en peignoir. Lise Charmel behoort zonder twijfel tot de absolute pareltjes in de wereld van de lingerie.

Lise Charmel Lise Charmel

Lise Charmel Group
Ann Willen: “Lise Charmel heeft eigenlijk vijf merken die alle behoeften van vrouwen vervullen en een brede keuze aan modellen mogelijk maken. Het hoofdmerk is Lise Charmel, maar ook Eprise, Epure, Antinéa en Antigel behoren tot de groep.” Ze licht toe dat Eprise de Lise Charmel meer is gericht op genereuze vormen en Epure de Lise Charmel is gespecialiseerd in meer verfijnde lingerie. Het merk Antinéa sublimeert natuurlijke en elegante vrouwen. Ten slotte biedt het merk Antigel frisse lingerie voor jonge vrouwen.

Haute couture
Alle merken worden met de hoogste aandacht en zorg gecreëerd. De designers zijn voortdurend op zoek naar innovatie en extreem comfort om de vrouwelijke schoonheid te sublimeren. Waarbij welzijn een grote rol speelt. Dankzij een oprechte wens om de Franse haute-couture knowhow te beschermen, zorgt het merk voor constante vernieuwing en innovaties bij de collecties. Elk seizoen wordt er gekozen om de luxe ambachten te benadrukken. Door het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van haute couture en nieuwe materialen, geeft het merk voldoening aan vrouwen met eisen voor stijl en comfort.

Vakmanschap
Ann Willen: “Lise Charmel voert dus veeleisende productieprocessen uit met betrekking tot de realisatie van vorm en de behandeling van de stof en kleuren. Alle ontwerpen zijn honderd procent eigen en daar is een team van zeventig medewerkers gevestigd in Lyon heel druk mee,” Ze legt uit dat State of Art en technologie wordt gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen. “Waarbij de collecties met hoogwaardig vakmanschap worden geproduceerd. Deze worden alleen gemaakt van de beste Europese stoffen, kant en borduurwerk dat op exclusieve basis is ontwikkeld.”

Lisa Charmel Lise Charmel

Vrouwelijke kunst
Ann Willen vervolgt: “Het is vanuit 1970 en de komst van Jacques Daumal – de huidige topman van het bedrijf – dat het merk is geëvolueerd naar een wereld van mode en lingerietrends. Het gaf invulling aan de oprechte wens om het vakmanschap van Lyon-zijde te laten zien in dienst van lingerie voor vrouwen. Eind 2011 zijn we getuige van de lancering van ‘Lingerie Lingerie’, tijdens de Internationale Lingerie Fair. Dit nieuwe type lingerie omvat het bestaan van geplaatste patronen en de extreme precisie van lasersnijden. Sindsdien heeft het merk Lise Charmel lingerie eigenlijk verheven tot een luxueuze en vrouwelijke kunst.”

Lise Charmel

Meer informatie op: www.lisecharmel.com