LingeriePRO: Liefde voor lingerie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

LingeriePRO pakt deze zomer uit met een opvallende campagne waarin alles draait ronde de liefde voor de lingerie: ‘J’aime la lingerie’.

De 36ste editie vindt plaats op zondag 28 en maandag 29 juli in Antwerpen. LingeriePRO is een belangrijk platform voor modewinkels en lingeriespeciaalzaken om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven. Bovendien houdt het LingeriePRO-team, als absolute expert en sectorconnaisseur, de vinger aan de pols: het halfjaarlijks event is een bron van inspiratie voor bedrijven en boetiekhouders.


LingeriePRO LingeriePRO

LingeriePRO staat bekend als een gemoedelijke, gastvrije, creatieve en kwaliteitsvolle beurs. Bezoekers en standhouders worden er in de watten gelegd om op een zo aangenaam mogelijke manier business te kunnen doen. Tijdens de komende editie worden er opnieuw ruim 350 collecties in nachtmode, lingerie, badmode, homewear, shapewear, legwear en activewear voor dames, heren en kinderen getoond.

Focus
Dit seizoen ligt de focus duidelijk op badmode, strandjurken en accessoires, aangedreven door de trend waarbij badmode niet alleen op het strand en in zwembad gedragen wordt, maar steeds meer als een volwaardig (boven)kledingstuk wordt ingezet. Ook sportmode krijgt meer aandacht. Verschillende merken spelen hierop in of specialiseren zich hier zelfs in. Op dit vlak zijn er een aantal nieuwkomers op de beurs die tegemoet komen aan de stijgende vraag van de consument die actiever dan ooit lijkt en op zoek is naar een geschikte outfit voor yoga en running. Corsetterie blijft uiteraard belangrijk en stevig vertegenwoordigd. Naast de vaste merken tonen enkele nieuwkomers voor de eerste keer hun collectie op de beurs. Tot slot is ook de nieuwste night- en homewear volop te zien tijdens de beurs.


LingeriePRO

J’aime la lingerie
Agnes Wené, creative & strategic officer van LingeriePRO vertelt: “We hebben al ondervonden dat de campagne ‘J’aime la lingerie’ veel weerklank vindt. We hopen dan ook dat deze campagne de beurs overstijgt en dat ook winkeliers deze inzetten om hun liefde voor lingerie met de consumenten te delen. Vandaar ook dat we voor het eerst enkele producten lanceren die zij zelf kunnen inzetten. Dat gaat van posters, 3D-muurquotes tot zelfs een minifiets. Van die laatste verdelen we er trouwens één onder de bezoekers en standhouders van de komende LingeriePROeditie.”

Nieuwe strategie
“De beurs is al sold-out”, vertelt LingeriePRO-bedrijfsleider Philippe Bracke. “Er was opnieuw meer interesse van standhouders dan er plaatsen waren te verdelen. Onze liefde en geloof in de beurs en de sector blijft groot. We plannen zelfs om in de toekomst nog meer voluit te gaan. Dat is ook de reden waarom ons team recent is uitgebreid. We werken momenteel achter de schermen aan een nieuwe strategie en zullen deze de komende seizoenen stelselmatig in de markt zetten. “

LingeriePRO Tradefair heet iedereen van harte welkom op de 36ste editie op zondag 29 en maandag 30 juli 2018 van 9u-18u in Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

LingeriePRO