Livera viert vijftigjarig bestaan

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Livera bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met zowel medewerkers als klanten. Speciaal voor het jubileum heeft Livera een schitterende Limited gouden collectie ontwikkeld. Deze bestaat uit zowel lingerie-, bad- als nacht/loungemode. Voor ieder wat wils.

De vijftigste verjaardag van Livera wordt ook gecommuniceerd in de winkels met de gouden winkelaankleding en de etalage. Klanten ontvangen daarnaast een leuk gouden cadeautje bij besteding vanaf € 50.

Vijftig jaar ervaring en kennis

Livera werd in 1969 opgericht en is tot op de dag van vandaag een begrip in Nederland. Al vijftig jaar verwelkomen gepassioneerde medewerkers de klanten in de honderd winkels. Door de jarenlange ervaring en kennis weten de medewerkers precies hoe ze de klanten het beste kunnen helpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode.

Reveal Beauty

Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Er wordt gecommuniceerd vanuit het thema Reveal Beauty. Daarmee wordt letterlijk gezegd ‘Onthul je schoonheid’. Persoonlijke aandacht staat bij Livera hoog in het vaandel. Het lichaam verandert en daarmee ook de behamaat. Daarom vindt men het belangrijk de maat op te meten en het juiste advies te geven – niet alleen over de maat, maar ook over de pasvorm en het merk. Livera draagt uit dat vrouwen blij met zichzelf zijn en hun ware schoonheid onthullen. Kortom: bij Livera kunnen klanten echt zichzelf zijn en krijgen ze de juiste adviezen.