Magic Bodyfashion lanceert lijn voor ‘mommies to be’

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Magic Bodyfashion heeft een collectie ontworpen voor alle ‘mommies to be’ genaamd: Magic Mommy. Elk product uit deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen tijdens én na de zwangerschap te dragen en geeft steun en comfort gedurende de hele dag. De collectie is gemaakt van een zachte en naadloze stof, zodat het heerlijk zit en geen lijntjes of bultjes geeft.

 

Magic MommyMagic Mommy

De nieuwe Magic Mommy-collectie bestaat onder meer uit de Mommy Comfort Nursing Bra. Deze heeft verwijderbare pads voor een mooie borstvorm, een normale sluiting aan de achterkant en een handige clip aan de voorkant. Deze laatste feature is extra handig voor het geven van borstvoeding. Verder is de beha beugelloos en heeft verstelbare bandjes.

Mommy Supporting Belly Band

De Mommy Supporting Belly Band biedt ondersteuning aan een zwangere buik door middel van een speciale zone onder de buik. Ook geeft de band extra steun aan de onderrug. Door de naadloze stof is de band onzichtbaar onder iedere outfit. De Mommy Supporting Tight heeft een hoge taille, zodat deze over een zwangere buik te dragen is. Het artikel is zo ontworpen dat het comfortabele steun biedt aan de buik. Verder kan het product tijdens én na de zwangerschap gedragen worden. De Mommy Supporting Tight is 80 denier en heeft een matte look.

Mommy Supporting Legging

De Mommy Supporting Legging heeft net zoals de Mommy Supporting Tight een hoge taille en gaat over de hele buik heen. Ook bij de Mommy Supporting Legging zorgt dit voor een comfortabele steun aan de buik. De legging is 80 denier, heeft een matte look en kan tijdens en na de zwangerschap gedragen worden. De Mommy Supporting Short ondersteunt een zwangere buik door middel van een speciale zone op de onderbuik en geeft extra steun aan de onderrug. Gemaakt van een zachte, naadloze stof en dit model zorgt voor een mooi silhouet. De short kan gedragen worden onder een jurk of broek voor een comfortabele ondersteuning gedurende de hele dag. Lancering in februari 2019.

Mommy Supporting Dress

De Mommy Supporting Dress is een jurk die ondersteuning biedt aan een zwangere buik door middel van een speciale zone onder de buik. Ook geeft het product extra ondersteuning aan de onderrug. De jurk geeft een mooi silhouet en bevat een siliconen rand aan de binnenzijde. Dit om rimpelingen in de stof te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de jurk op haar plek blijft zitten. De tanktop uit de Magic Mommy-lijn is zo gemaakt dat deze gedragen kan worden als onder- of bovenkleding. Net zoals de jurk, short en de band biedt de tanktop ondersteuning aan een zwangere buik door middel van een speciale zone en extra ondersteuning aan de onderrug. Het product is gemaakt van een zachte, naadloze stof voor comfort én een flatterend silhouet. De tanktop wordt eveneens in februari 2019 gelanceerd. De overige producten zijn reeds verkrijgbaar.