Marie Jo lanceert tweede swimwearcollectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Na het commerciële succes van de allereerste swimwearcollectie, bekroond met de MarediModa Creative Excellence Award, lanceert Marie Jo een tweede swimwearcollectie met hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken. De badmodecollectie straalt discrete luxe en gedurfde elegantie uit op een onbevangen manier. De modieuze blikvangers worden geregeerd door vrouwelijke snitten, geraffineerde materialen en een luxueus kleurenpalet.

Het Belgische lingerielabel Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn de designs, die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, de signatuur van het merk. Marie Jo is ‘created for living and loving’ en gemaakt om ieder aspect van de dag te omarmen. Het biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende collecties worden gemaakt door en voor vrouwen. Elk ontwerp wordt dan ook tot in perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers van Marie Jo.

Minimalistische lingeriecollectie

Marie Jo 2In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingeriecollectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel. In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke collectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken. De collectie combineert een monochroom warm kleurenpalet met zuivere, vrouwelijke snitten. Klassieke hoofdtonen gaan op hun beurt weer hand in hand met stoere bronzen accenten. Marie Jo laat met deze collectie elke vrouw haar intuïtie volgen in stijl.