Merkenpakket Body & Beach: Lisca is prachtige aanvulling

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het merk Lisca staat synoniem voor bodyfashion met een uitmuntende pasvorm, een fantastische kwaliteit en hoogwaardig draagcomfort.

Sinds begin 2018 is Lisca toegevoegd aan het gevarieerde merkenpalet van Body & Beach. “Al jarenlang hadden wij de wens een sterk lingeriemerk toe te voegen aan ons merkenpakket. Het vinden van het juiste merk is het bekende zoeken naar een speld in de hooiberg. Alles moet kloppen: de collectie, het matenaanbod, prijsopbouw en prijsklasse, marge, uitlevering en de pasvorm,” aldus Renate van Ligten en Venessa Smeets van Body & Beach.

Lisca komt oorspronkelijk uit Slovenië. Het merk is vernoemd naar een Sloveense berg en bestaat sinds 1955. Het wordt al 63 jaar succesvol in Europa verkocht en heeft in Slovenië 45 eigen flagshipstores. “In Nederland is het merk jarenlang naar volle tevredenheid door een distributeur aangeboden. Door verschuivingen in de markt heeft Lisca gekozen voor een andere positionering in Nederland en België. Body & Beach is in 2017 benaderd met de vraag het merk Lisca in Nederland en België te willen vertegenwoordigen. Hierop hebben wij positief gereageerd. Nu is ons merkenaanbod compleet,” lichten Renate van Ligten en Venessa Smeets van Body & Beach toe.

Lisca

Ruim aanbod
Ze vervolgen: “Het aanbod van Lisca is dusdanig ruim dat vrouwen van de eerste tot de laatste beha kunnen slagen in de collectie. Het maatbereik is van 65-110 in omvang en in de cupmaten A-H. Lisca biedt een Season Repeat collectie (NOS), met daarin diverse sterke basics en een modische basiscollectie. De verkoopprijzen variëren van € 29,95 tot € 44,95. Daarnaast biedt Lisca tweemaal per jaar een Fashion collectie aan, in combinatie met mooie, vrouwelijke, zeer verfijnde nachtmode. De prijzen variëren van € 45,- tot € 59,95. De detailhandel omarmt Lisca meer en meer, omdat men ervaart dat een perfecte pasvorm plus luxe uitstraling óók mogelijk is in een toegankelijke prijsklasse.”

Lisca

Dream Team
Tot het merkenpakket van Body & Beach behoren de nachtkledingmerken Ringella en Charmor, die al ruim veertig jaar in Nederland worden aangeboden. Daarnaast de badkledingmerken van Riedl: Sunflair, Opera, Sunmarin, Olympia en Wavebreaker. “Tot 2010 werden deze merken vertegenwoordigd door Wil Wouters Modeagenturen. Vanaf 2010 is het verder gegaan onder de naam Body & Beach, met dezelfde merken en hetzelfde team. We hebben alles vloeiend in elkaar laten overlopen,” aldus Renate en Venessa. Het team van Body & Beach bestaat uit zeven gepassioneerde dames. “Een zéér gewaardeerde klant noemde ons ooit het ‘dreamteam’. Deze naam proberen wij in ere te houden.”

Lisca

Vaste basis
“De merken bij Body & Beach vormen al lange tijd een vaste basis in veel lingeriezaken. Doordat de merken zo goed bij elkaar passen zijn er veel klanten die meerdere merken naar volle tevredenheid bij ons inkopen. Lisca maakt het aanbod voor ons compleet. We bieden een totaalplaatje aan, nachtkleding, badmode en lingerie – overwegend in het midden en midden/hoog segment. De rode draad voor alle merken is dat het commerciële collecties zijn met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, goede doorverkoopcijfers en een zeer ruim aanbod.”

Exclusiviteit
“Lisca biedt detaillisten interessante marges en een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast ondersteunt Lisca ondernemers ook met een groot aanbod in marketing- en promotiematerialen: posters, hangers, vlaggen, giftboxes, draagtassen, give-aways en nog veel meer.” Renate besluit: “Onze merken zijn geen hype maar een fundament in vele lingeriespeciaalzaken. Een groot voordeel is dat de merken die wij vertegenwoordigen niet online door de fabrikanten rechtstreeks aan consumenten worden aangeboden. Essentieel is dat er dus niet ten koste van de ondernemer aan de consument verkocht wordt. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk exclusiviteit te garanderen.”

Lisca

Meer informatie? Kom naar de showroom in Weert, gevestigd aan de Schoutlaan 16, én naar het Bodyfashion Center in Almere, showroomnummer 4.16. Ook staat Body & Beach in juli, samen met de B-Leaf (de Belgische collega) op de LingeriePro in Antwerpen: Hal 2 A220-B221 C220-D221.