Merry Cherry Christmas met Rosa Faia

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De lieflijke Caroline-beha uit de Rosa Faia-collectie is er nu ook in Sweet Cherry. Deze romantische tint zorgt ervoor dat de everyday basic een klassiek en elegant karakter krijgt. Echt een superfijne beha voor de feestdagen. Have a Merry Cherry Christmas! Naast Sweet Cherry voegt Rosa Faia ook de prachtige kleur Shiny Grey toe aan het pallet.

De subtiele ruitprint en het fuchsia strikje tussen de cups zorgen voor een speelse look. Caroline is er als moulded Rosa Faiabeugelbeha en als beugelbeha met schalen. Beide designs zorgen ervoor dat de beha naadloos aansluit op de huid en onzichtbaar is onder aansluitende kleding. Caroline kenmerkt zich door haar perfecte pasvorm. De dubbellaagse moldings en gepolsterde schouderbandjes, bij grotere maten, zorgen voor steun en extra stabiliteit.

Shiny Grey

Rosa Faia lanceert ook bijpassende strings, slips en tailleslips in Sweet Cherry en Shiny Grey. De Rosa Faia Caroline-beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m G voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Het merk Rosa Faia staat garant voor mooie lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.