MK Collections presenteert prachtig merkenpallet

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

“De merken die ik vertegenwoordig hebben allemaal een eigen identiteit en sluiten naadloos op elkaar aan.” Aan het woord is Monique Klinkert van MK Collections Agency, gevestigd in showroom C4.12 in het Bodyfashion Center in Almere. Bijzonder zijn onder meer de nieuwe lingeriecollectie van het merk Prelude Milano van de Jolidon Group en de collectie Brigitte Bardot: Lingerie & Badmode. Een impressie. 

“De lingeriecollectie Prelude Milano is geïnspireerd op het balletstuk ‘The Black Swan Lake’. Het is een ode aan unieke danseressen als Anna Pavlova, Margot Fontayn en Sylvie Guillem”, licht Monique toe. Deze schitterende collectie is gemaakt in de eigen fabriek in Europa en de zorgvuldig uitgekozen kantsoorten zijn eveneens allemaal Europees. Een bijzonder item is onder meer de bodystring met echte Swarovski-kristallen. Een waar kunstwerkje met een adviesverkoopprijs van 135 euro.

Brigitte Bardot: Lingerie & Badmode

Monique is ook trots op de collectie Brigitte Bardot: Lingerie & Badmode. Het iconische Brigitte Bardot-ruitje is verwerkt in de fashionable collectie. De winkelverkoopprijs van de beha’s ligt rond de 50 euro en de prijs van de strings en shorties rond de 30 euro. Monique: “De winkelier heeft hier een marge van 3.0. Brigitte Bardot brengt zes ‘waves’ per jaar. Dat betekent elke twee maanden nieuwe series in de winkel. Verkocht in twee inkoopperiodes; een zomer- en een winter-wave, in de maten B t/m E cup.” Daarnaast behoren ook de merken Jolidon, Morgan de Toi, Escora, Luna di Gornio en Coemi tot haar aanbod. Monique: “Coemi biedt nachtmode voor iedere vrouw. Bij het zien van de collectie denk je echt: ‘dat wil ik.’ De items zijn heel comfortabel en feminine en aantrekkelijk geprijsd.” Het merk Luna di Gornio biedt volgens de gepassioneerde Monique ‘de mooiste spuna oftewel badstof-badjassen ter wereld.’ “Deze zijn made in Italy en prachtig.” Nieuwsgierig naar het merkenpallet? U bent van harte welkom in de showroom van MK Collections Agency, C4.12 in het Bodyfashion Center in Almere. Hier presenteert Monique nu alle herfst/wintercollecties en vanaf augustus zijn tevens de badmodecollecties van Brigitte Bardot en Morgan de Toi, Prelude en Jolidon zomer 2021 te bewonderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Klinkert, mobiel: 06 – 11584956.