Naturana blikt terug op inspiratiesessie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Naturana hield onlangs voor de eerste keer een inspiratiesessie voor detaillisten. In deze sessie werd uitgebreid de tijd genomen om klanten alles te vertellen over de nieuwe winter 19-20-collecties. “Wij kunnen stellen dat dit een zeer geslaagd evenement was,” aldus Peter Artz, verkoopmanager Naturana Benelux. “Zoals alles wat je voor de eerste keer doet, is het begin spannend. Zo heb ik ook onze eerste Naturana-inspiratiesessie ervaren in ons volledig vernieuwde showroom.”

Artz vertelt dat het idee spontaan tot stand kwam, waardoor de reactietijd voor de klanten vrij krap was. “Toch mochten we een enthousiaste groep detaillisten ontvangen. Een presentatie van onze collecties Naturana, Cybéle en onze nieuwe aanwinst Joop! leverde boeiende gesprekken tussen de ondernemers op. Het in een relaxte sfeer uitwisselen van ideeën, ervaringen en inspiraties was hetgeen we voor ogen hadden en ik heb de indruk dat dit aardig is gelukt.”

De moeite waard

Ook deelnemende klanten zijn zeer te spreken over de inspiratiebijeenkomst. “Het was zeer zeker de moeite waard”, is een veel gehoorde reactie. Krista Peereboom van Belles Dentelles: “We werden op maandagochtend om 10.00 uur in de vernieuwde showroom van Naturana verwacht. Daar kregen we uitleg over de verschillende soorten lingerie en nachtkleding van de merken Naturana en Cybéle, maar ook Blue Label by Naturana kwam aan bod. Tevens lanceerde Naturana haar nieuwe merk Joop! We konden deze mooie collectie bekijken en aan een kritische blik onderwerpen. Na een heerlijke lunch was er nog voldoende tijd en gelegenheid om alle producten naar behoren te bekijken. Mijn conclusie: Het was absoluut de moeite waard om in gezelschap van andere winkeliers en dus andere werkwijzen, uitgebreid hierover te praten en van elkaar te leren.”

Nieuwe editie op 5 augustus

Peter Artz besluit: “We kijken uit naar een nieuwe editie, die wij op 5 augustus dit jaar zullen houden.” Noteer deze datum dus alvast in de agenda. Informatie over de inschrijving volgt later dit jaar via Naturana.