Nieuwe collectie Eskimo met karakteristieke Schotse ruit

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het is weer tijd voor een lekker warm nachthemd. Dat is zo fijn aan de winter: buiten is het guur en binnen lekker behaaglijk. Kaarsjes aan, een kop hete thee erbij en lekker luieren op de bank. Dat kan in de nieuwe Scottie-collectie van Eskimo. De collectie kenmerkt zich door de fraaie Schotse ruit. Heerlijk zacht om in te loungen en te slapen.

 

Eskimo Scottie Eskimo Scottie

Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf, dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Elk seizoen biedt Eskimo een ruime collectie eigentijdse pyjama’s en nachthemden om in te ontspannen, rusten en slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt optimaal draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: fris en luchtig in de zomer, aangenaam warm in de winter.

Eskimo Scottie

De nieuwe Scottie-collectie omvat onder meer een nachthemd. Dit is lekker warm en gemaakt van zacht polarfleece. Het nachthemd heeft lange mouwen en een kraag met knoopsluiting. Het model is er zowel voor dames als meisjes. Er is ook een mooie grote plaid van 180 x 180 cm bij verkrijgbaar. Deze heeft dezelfde karakteristieke Schotse ruit als het nachthemd. en is ook gemaakt van 100 procent polyester polarfleece. Eskimo heeft deze winter ook een lekker zachte onesie in de collectie. De Scottie Onesie heeft een capuchon, ritssluiting en twee zakken en is gemaakt van zachte polarfleece. Daarnaast is er een gewone Scottie-pyjama voor jongens.