Nieuwe lijn: S by sloggi Symmetry

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Na de succesvolle lancering van het S by sloggi-sublabel wordt er een nieuwe lijn toegevoegd aan de herfst/winter 2018-collectie. S by sloggi Symmetry biedt een verfijnde, gelaagde look met superzachte mesh-details en een moderne fluweelzachte touch.

 

S by sloggi S by sloggi

Door niet mee te gaan in het cliché dat premiumbodywear alleen om verleidelijk zijde en kant gaat, herdefinieert S by sloggi de categorie. Het resultaat is ongeëvenaard comfort door de combinatie van hoge kwaliteit stoffen, elegante eenvoud en verfijning.

Echt comfort

Anna Stark, hoofd marketing sloggi Noord-Europa, vertelt: “Te lang hebben vrouwen hun comfort opgeofferd om er sexy uit te zien en stijl boven functie verkozen. Maar het moet niet het één of het ander zijn. We moeten ons fantastisch voelen en er goed uitzien. Dat biedt S by sloggi. Wij willen de mythe dat comfort, functionaliteit en een elegant, verfijnd design elkaar uitsluiten weerleggen en vrouwen een productreeks bieden die zowel premium is, als met onze kernwaarden overeenkomt – innovatie en echt comfort.”

S by sloggi: drie collecties

S by sloggi bestaat uit drie collecties – Serenity en Silhouette met kleurupdates en de gloednieuwe lijn Symmetry. Deze laatste wordt gelanceerd in de kleuren Balck, Secret Lagoon en Dust. Alle drie de series voldoen ze aan de eis voor een nieuw soort sexy – sexy zonder compromissen.