Nieuwe cadeauverpakkingen van Lovly voor sint en kerst

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Bodyfashion is een favoriet cadeautje tijdens de feestdagen. Natuurlijk verpakt in mooi papier of bijzondere geschenkverpakking. Paardekoper Verpakkingen heeft het assortiment van het eigen merk Lovly uitgebreid met een aantal nieuwe lijnen sinterklaas- en kerstproducten. Paardekooper is een van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. De ondernemeing levert meer dan 35.000 producten voor de detailhandel en foodservice. Het assortiment bestaat uit verpakkingen, disposables, hygiëne- en verbruiksartikelen.

De nieuwe lijnen hebben niet alleen herkenbare sinterklaas- en kerstmotieven, maar ook fraaie glossy producten en een duurzame variant. Met de nieuwe Lovly-lijnen – die bestaan uit cadeauzakjes en -tasjes, cadeaupapier, cadeaudoosjes, decoraties, linten en etiketten – kunnen winkeliers en bedrijven zelf verrassende geschenken voor klanten, relaties en medewerkers maken.

Paardekoper LovlySinterklaas

De Lovly-sinterklaasverpakkingen zijn uitgebreid met twee dessins: Gevel en Dots. De Gevel-lijn is bedrukt met typische Hollandse grachtenpanden. Dots heeft een modieus stippenpatroon waarin sinterklaasmotieven zijn verwerkt. De dessins zijn leverbaar in een Glossy en een duurzame Naturals-uitvoering. De glanzende Glossy-uitvoeringen worden geleverd in de luxe kleurencombinatie wit en goud, terwijl de Naturals-uitvoering zijn uitgevoerd in bruin papier met zwart of rode bedrukking.

Paardekoper LovlyKerst

Met de Lovly-kerstverpakkingen kunnen kerstcadeaus of kerstpakketten zo worden verpakt en geëtaleerd, dat alle onderdelen bij elkaar passen. Er zijn drie nieuwe lijnen toegevoegd: Kerstkrans, Nordic en Party. De Kerstkrans-collectie bestaat uit cadeaupapier, een papieren draagtas en een blokbodemgeschenkzak. De collectie toont een ruitmotief waarop kerstkransen staan afgebeeld met daarin de teksten ‘Happy Holidays’ en ‘Merry Christmas’. De nieuwe Nordic-lijn gebruikt traditionele motieven met kerstbomen, hulsttakken, sterren en kransen. In de Party-lijn zijn diverse geschenkverpakkingen opgenomen met drie nieuwe dessins die goed met elkaar te combineren zijn.