Nieuwe productinnovaties bij Sloggi

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Speciaal voor de dames introduceert Sloggi een nieuwe Zero Feel Soft Bra met een innovatieve Viscomagic-technologie. Hierdoor beschikt de stof over nauwkeurige ondersteuningszones op de plekken waar normaal een beugel of extra stoflagen zitten. Het model beschikt over de sensationele Zero Feel-kenmerken die de consument van deze lijn is gewend. Het staat garant voor ultiem en naadloos draagcomfort.

 

De nieuwe beha is nog lichter en dunner en onzichtbaar onder kleding. De nieuwe Zero Feel Soft Bra is verkrijgbaar in de kleuren papaya, angora, cool ice, coffee sugar, cognac en zwart. Naast de nieuwe Soft Bra introduceert Sloggi nieuwe zomerse kleuren en twee nieuwe lijnen in de damescollectie: Zero Feel Natural en S by Sloggi Zero Feel Signature. Zero Feel Natural is met zijn modal blend ideaal voor liefhebbers van het ‘nauwelijks voelbare gevoel’. Deze lijn geeft een nog natuurlijker gevoel op de huid. De Zero-Feel-collectie is verkrijgbaar in verschillende modellen in prachtige zomerse kleuren, zoals onder meer lagoon blue, pastel rose en guava.

Bewegingsvrijheid

Sloggi 2Dezelfde perfectie in naadloze bewegingsvrijheid en nul beperkingen komt ook terug in de Zero Feel-collectie voor mannen. De uiterst flexibele 360 graden stretchstof past zich aan het lichaam aan en behoudt de hele dag zijn vorm. Met gelijmde afwerkingen rond nek, armen en benen, een zachte tailleboord die altijd op de juiste plaats blijft zitten en een speciale, afgeronde gulpvorm biedt deze serie ook de heren het perfecte naadloze draagcomfort.