Passionata: effortless sexy

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Fun, flirty en fashionable. De nieuwe voorjaar/zomercollectie 2019 van Passionata is gebaseerd op alles waar het Franse lingeriemerk voor staat, maar dan in een verleidelijk zomers jasje gestoken. Lingerie die de zon laat stralen als nooit te voren.

Passionata introduceert met deze collectie vier nieuwe lijnen. Deze bieden zowel trendy als verleidelijke setjes. Naast de bekende en tijdloze pasvormen, zoals de Plunge T-shirtbeha en de Memory Form T-shirtbeha, kent de collectie ook enkele modieuze bralettes. De sprankelende kleuren en verfijnde details zorgen voor het ultieme zomergevoel.

De vier lijnen

PassionataAls er één lijn is die doet verlangen naar komende zomer, dan is het de serie Holala wel. Het kant is voor het grootste deel vervangen door verfijnd borduurwerk, voor een echte bohemien feel. De lijn bevat de bekende pasvormen, maar ook een sierlijke bralette in de vorm van een top. De setjes zijn verkrijgbaar in black, talc en honey gold.

De tweede nieuwe lijn, Effrontée, bestaat uit een Plunge T-shirtbeha, briefs en een hipster. Door het fijne kant, de zachte kleur en de subtiele glitterranden krijgt deze lijn een lieflijk karakter. Perfect voor het voorjaarsseizoen. De lingerie is verkrijgbaar in de kleur talc.

De derde nieuwe lijn, Hannah, is minimalistisch met een elegante twist. De eenvoudige modellen hebben dit te danken aan de glimmende lijnen die verwerkt zijn in de lingerie. De collectie bestaat uit drie verschillende beha’s en twee broekjes. De setjes zijn verkrijgbaar in de zachte zomertinten ocean blue, dune en talc.

De vierde nieuwe lijn binnen de collectie is Holidays. Net zoals de Graphic-lijn van Passionata zijn de setjes voorzien van mesh. Hierdoor is de afwerking mooi glad en zit de lingerie comfortabel onder de kleding. Deze lijn bevat twee tops, twee broekjes en een body. De lingerie is verkrijgbaar in zwart en de minty zomerkleur atoll. De beha’s zijn verkrijgbaar van cup A tot cup G, met een omvang van 70 tot 90. De slips zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot 46.