Pastunette for Men & boys

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Pastunette for Men is ontworpen voor een man die houdt van comfortabele night- en homewear. Ook dit seizoen is het merk er weer in geslaagd om in de kwaliteiten single jersey-flanel, badstof, interlock en jacquard een complete collectie neer te zetten, geschikt voor jong en oud.

 

Pastunette Pastunette

Door de toenemende positieve reacties op de herenbadjassen en NOS-basiscollectie zijn deze collecties uitgebreid met meerdere modellen en dessins. De collectie Robson is gemaakt voor de klassieke herenpyjamagebruiker. Mooie doorknoop-pyjama’s zijn verkrijgbaar in satijn, geweven en single jersey-stofkwaliteiten; enkele modellen zijn zelfs leverbaar tot en met maat 70. De badstofpyjama ontbreekt dit seizoen natuurlijk niet in de collectie.

Juniorlijn

Ook de jongens kunnen in dezelfde outfit loungen als papa. Het is alweer het derde seizoen dat Pastunette for Men verkrijgbaar is in de juniorlijn in de maten 104-164. De juniorlijn bestaat uit een drietal pyjama’s en twee fleecejasjes in hetzelfde speelse dessin als de pyjama’s uit de herencollectie.