Prachtige natuurstenen armbanden

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Armbanden zijn mooie accessoires. Perfect om de dagelijkse outfit en look te stylen. Net als bodyfashion en badkleding draagt het bij aan het gevoel en uitstraling van degene die het draagt.

De prachtige natuurstenen armbanden van Gemini zijn bijzonder te noemen. De filosofie van Gemini maakt deel uit van elke armband die wordt gemaakt. De natuurstenen van Gemini worden ingevoerd uit alle wereldhoeken, van Brazilië tot Zuid-Afrika. Ze worden verwerkt tot stenen parels die met de hand geregen worden tot armbanden. 

Gemini

Eén van de fundamenten van Gemini is het sociale aspect. Gemini stelt meer dan zestig mensen voltijds tewerk in twee sociale ateliers. In deze ateliers worden de armbanden gemaakt door mensen die niet op de normale arbeidsmarkt terecht kunnen. In tegenstelling tot concurrenten die kiezen voor goedkope import, kiest Gemini er bewust voor om sociale projecten in te zetten. Met elke Gemini-armband wordt dus een cool project gesteund. Kijk voor meer informatie op: www.gemini-bracelets.com

Gamsa Jewels & Watches
Yoon Hee Schoonderbeek
yoonhee@gamsa.nl
Tel.:  06-46166983