Qredits sparringpartner voor het mkb

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Nu zelfs sterke en gezonde bedrijven door de crisis op omvallen staan, zijn ondernemers naarstig op zoek naar financiële oplossingen om het hoofd boven water te houden. Sociale kredietverstrekker Qredits manifesteert zich in deze lastige periode steeds nadrukkelijker als toeverlaat voor het mkb. Niet alleen in financieel opzicht, maar ook als sparringpartner.

Qredits manifesteert zich als steun in de rug voor noodlijdende bedrijven. Veel ondernemingen zagen hun omzet gedurende de eerste golf, maar nu ook in de tweede golf, volledig verdampen. De overheid heeft overbruggingskredieten in het leven geroepen, maar dat laat onverlet dat veel bedrijven op zoek zijn naar aanvullende financiële middelen om te kunnen overleven.

Qredits staat te boek als kredietverstrekker, maar werpt zich in zijn huidige rol nadrukkelijk op als sparringpartner voor het mkb. In combinatie met het overbruggingskrediet kan de hulpvrager namelijk ook gratis gebruik maken van een CrisisCoach. Daartoe is een poule opgericht van vrijwillige Qredits-coaches, bestaande uit professionals en ervaren ondernemers die zich bereid hebben verklaard om hulpvragers terzijde te staan met onafhankelijk telefonisch advies. “Dagelijks vinden ondernemers de weg naar ons, luisteren we naar hun verhaal en kunnen we helpen. Dat maakt ons bedrijf zo uniek. Wij willen én kunnen de tijd nemen om dat persoonlijke gesprek aan te gaan. Dat is juist nu tijdens de coronacrisis zo belangrijk,” aldus Elwin Groenevelt, oprichter en ceo van Qredits.