Qredits voorziet in behoefte overbruggingskrediet mkb

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Qredits biedt ondernemers financiering om deze zware crisis te overbruggen. Voor ondernemers in het mkb is het mogelijk om een zogeheten corona-overbruggingskrediet aan te vragen bij Qredits. Het betreft een financiering in de vorm van een microkrediet van maximaal € 25.000 met een rentepercentage van 2 procent in het eerste jaar.

corona billboardQredits biedt op deze manier een oplossing voor kleine ondernemers in hun zoektocht naar liquiditeit om de crisis te kunnen doorstaan. “Ondanks de versoepeling van de maatregelen om het coronavirus in te dammen, worden nog altijd vooral veel ondernemers geraakt door de crisis. Deze goedkope kredietfaciliteit is ter overbrugging van de lasten tijdens de crisis. Op deze wijze kunnen we duizenden ondernemers in het MKB steunen om deze coronacrisis te overleven“, aldus Elwin Groenevelt, ceo van Qredits. Het corona-overbruggingskrediet is bedoeld voor bestaande ondernemers.

Looptijd

De looptijd van het krediet is maximaal 48 maanden, waarvan de ondernemer de eerste zes maanden geen aflossing hoeft te betalen. Deze aflossingsvrije periode kan, waar nodig, verlengd worden naar twaalf maanden. De ondernemer betaalt het eerste jaar van de looptijd 2 procent rente over het kredietbedrag, daarna 5,75 procent. Belangrijk is dat de ondernemer de lening te allen tijde boetevrij kan aflossen. Omdat het een overbruggingskrediet betreft i.v.m. de coronacrisis is het product niet geschikt voor starters. Ondernemers die willen beginnen met hun bedrijf kunnen ook in deze crisisperiode bij Qredits terecht voor een Microkrediet, MKB-krediet, Flexibel krediet, Bedrijfshypotheek of Lease krediet. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer: 0546-534010. Op werkdagen zit er een team klaar om ondernemers te woord te staan en te zoeken naar een oplossing.

Elwin Groenevelt

Foto: Lenneke Lingmont Fotografie