Rösch biedt fashionable nacht- en homewear

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De dagen worden korter en de nachten langer. Koning Winter is op komst en consumenten vinden het heerlijk om thuis te relaxen. Natuurlijk in modieuze nacht- en homewear. Die niet alleen heerlijk is om te dragen, maar waar men ook in gezien kan worden. Het gerenommeerde Rösch biedt trendy modellen, gemaakt van comfortabele materialen, uitgevoerd in mooie kleuren, frisse prints en met een breed maatbereik. Afgestemd op de wensen en behoeften van de consument.

RoschNaast de doorlopende NOS-collectie biedt Rösch modieuze seizoenscollecties. Verkrijgbaar in diverse materiaal samenstellingen. De serie Pure (katoen met modal) biedt een nachthemdje, pyjama en vlot huispak voor de dame van elke leeftijd. Smart Casual (100 procent katoen / interlock & single jersey) met onder andere een nachthemdje, lengte 90 cm, V-hals, knoopje en doorknoop. New Romance (100 procent katoen / single jersey) biedt pyjama’s, nachthemdjes en bijpassende jas, gevoerd of ongevoerd. Curve ( 59 procent katoen met 50 procent lyocell) is er voor de vollere maten 42-56.

RoschB2B-shop

Bestellen kan makkelijk via de Rösch Fashion B2B-shop. Hierdoor is snel en eenvoudig te zien welke artikelen op voorraad zijn en deze zijn direct online bestellen. Naast de NOS-collectie zijn hier collecties van vorig seizoen met een prijsverlaging in te kopen. Bezoek de B2B-site: https://b2bshop.roesch-fashion.de