Samenwerking Speedo en Disney

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Zowel Speedo en Micky Mouse vieren dit jaar hun negentigste verjaardag en doen dit door middel van een bijzondere samenwerking. De badmodecollectie van Speedo bevat karakters als Micky, de Kleine Zeemeermin, Star Wars en Spiderman. Met deze klassieke Disneyprints wil toch iedereen het water inspringen. Jong of oud, leeftijd doet er niet toe, als de consument er maar blij van wordt. De badpakken van Speedo bieden bewegingsvrijheid in het water en stretch voor een goede pasvorm. 

‘s Werelds meest toonaangevende badkledingmerk is gepassioneerd over het leven in en rond het water en creëert revolutionaire nieuwe technologieën, ontwerpen, innovaties en ondersteuning voor zwemmers van beginners- tot eliteniveau. In 1920 maakte Speedo geschiedenis met de Racerback: het eerste niet-wollen pak.

Geavanceerd badpak

In 2008 heeft Speedo opnieuw badkleding gedefinieerd met de Fastskin LZR RACER; het snelste en technologisch meest geavanceerde badpak ooit gemaakt. In 2015 lanceerde Speedo de Fastskin LZR Racer X; het eerste pak dat werd ontworpen om zwemmers het gevoel te geven op hun snelst te zijn. De ontwikkelingen ervan werden mogelijk gemaakt door analyses van de fysieke en psychologische aspecten van wedstrijd zwemmen met meer dan 330 elitezwemmers. Speedo is eigendom van Speedo Holdings en wordt gedistribueerd in meer dan 170 landen over de hele wereld.