Schiesser neemt distributie van P.J. Salvage over

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Schiesser neemt de distributie over van het lifestylemerk P.J. Salvage uit Californië van de Delta Galil Groep, als onderdeel van de verdere expansie in Europa. De P.J. Salvage-collecties kunnen met onmiddellijke ingang besteld worden via de eigen verkooporganisatie van Schiesser voor de markten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland/Liechtenstein, België, Luxemburg, Italië, Frankrijk en Nederland. 

Het Californische lifestylemerk P.J. Salvage is gespecialiseerd in damesnachtkleding en loungewear. De fancy ontwerpen van P.J. Salvage staan voor comfort en een informele levensstijl en zijn hard op weg om de meest gewilde favorieten van het segment te worden. De combinatie van ongebruikelijke ontwerpen, bijzonder zachte materialen en moderne snitten heeft overal ter wereld indruk gemaakt op beroemdheden, influencers en bloggers.Schiesser

Tijdloze waarden

Schiesser, een van Europa’s leidende bedrijven op het gebied van onder- en nachtmode, werd in 1875 opgericht door Jacques Schiesser in Radolfzell aan de Bodensee, en behoort sinds 2012 tot de wereldwijde kledinggroep Delta Galil Industries. Tijdloze waarden en kwaliteit vormen de basis van de hedendaagse Schiesser-producten, die zich richten op de veeleisende klant van vandaag en morgen.