Sloggi introduceert Ever Fresh-collectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Dit voorjaar/zomerseizoen wordt comfortabel nog mooier met de nieuwe Ever Fresh-collectie van Sloggi. Deze staat voor bodywear met flair: een prachtige pasvorm, onweerstaanbaar comfortabel en super duurzaam.

 

Sloggi Sloggi

Sloggi maakt elke dag comfortabel door de meest draagbare en innovatieve bodywear ter wereld aan te bieden. Het merk is gelanceerd in 1979 en al lange tijd het bestverkopende merk slips in Europa. Tegenwoordig biedt Sloggi in Europa en Azië ongeëvenaard comfort aan in de vorm van veelzijdige onder- en zwemkleding voor zowel mannen als vrouwen.

Creora Fresh en Pima Cotton

De nieuwe collectie Ever Fresh is speciaal ontwikkeld om een langdurig fris gevoel te geven en biedt zo de hele dag door optimaal comfort. Dit is te danken aan de hoogwaardige mazen en unieke eigenschappen van Creora Fresh-elastaan en Pima Cotton. In tegenstelling tot gewoon elastaan, is Creora Fresh flexibel, ademend en geur neutraliserend. Pima Cotton is van nature zacht en heeft vocht absorberende eigenschappen die een verfrissend gevoel geven. Dankzij de mazen krijgt de draagster het niet te warm.

Wat betreft de kleuren biedt de nieuwe serie exotische papaya en verkoelend lagoon blue, maar ook klassiek zwart, wit en mauve.