Sloggi viert veertigste verjaardag

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De nieuwe versie van ‘Baby Got Back’, de megahit uit de jaren negentig, viert het recht van alle vrouwen op comfortabel ondergoed. De track ‘Granny Got Pants’ is een samenwerking tussen Sloggi en rapster Lil’ Ol’ Granny om de veertigste verjaardag van het merk te vieren. “We werken al vier decennia keihard aan echt comfort. Maar comfort is niet alleen iets waar Sloggi naar streeft, het is ook een houding. Rapster L.O.G. heeft deze perfect weten te vangen in dit nieuwe nummer. We zijn dan ook erg blij met het resultaat van deze unieke samenwerking”, aldus Sloggi. 

De splinternieuwe remix gaat niet alleen over billen, maar brengt een ingenieuze ode aan echt comfort voor billen van alle maten en soorten, ongeacht leeftijd, etniciteit, afkomst of geslacht. Het resultaat? Een taalkundig pareltje dat van begin tot eind en van boven tot onder goed is.

Make-over

Sloggi hanteert al veertig jaar lang een compromisloze aanpak als het gaat om comfort. Om dit en het resulterende bevrijdende gevoel van echt comfort te vieren, komt Sloggi met een make-over van de ‘bestsellende’ Maxi-onderbroek. De nieuwe onderbroek heeft de naam ’79 en is gemaakt van katoen met lycravezels, wat zorgt voor een weergaloos comfortabele onderbroek. Dit vrijheidssymbool op het gebied van bodywear past perfect bij de rapster L.O.G – niet alleen bij haar karakter, maar ook bij haar figuur. Het is zoals ze zingt: “Granny’s Got Pants!”