Speciale eenmalige collectie Viktor & Rolf X Aubade

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

VIDEO – Aubade heeft het beroemde ontwerpersduo Viktor & Rolf uitgenodigd bij het vervaardigen van de nieuwe herfst /wintercollectie voor 2019-2020. Het gaat om een ​​speciale eenmalige collectie, die resulteert in een inspirerende samenwerking van de Franse experts in verleidelijke, moderne lingerie met de avantgardistische modekunstenaars Viktor & Rolf, bekend om hun extravagante collecties en theatrale modeshows.

De strik, die als een rode draad door het 25-jarige oeuvre van Viktor & Rolf heen loopt, wordt het hoogtepunt van de Viktor & Rolf X Aubade-collectie. Dit iconische strikje, dat inmiddels een symbool van haute couture is geworden, voegt op een vrouwelijke manier een uitgesproken fashion statement toe aan de collectie. Zo is de strik verwerkt in een geappliqueerd kanten motief met verfijnde noppenbogen, op een transparante ondergrond, die zowel de voor als achterzijde van de modellen sieren.

Negen ontwerpen

Viktor & Rolf X AubadeTwee gewaagde kleuren Soir (zwart) en Bonbon (een sprankelende pinkachtige tint) geven het geheel een extra dimensie. De exclusieve collectie omvat negen ontwerpen, waaronder een beugelbeha met halve cup, een halve cup comfortbeha, een triangelbeha met beugel, een voorgevormde halve cup comfort- én triangelbeha, allemaal voorzien van dubbele schouderbandjes aan de achterzijde, met een speels strikje als extra applicatie. De modellen zijn verkrijgbaar in A tot en met G-cup. Hierbij kunnen een tanga, een Brazilian, een all-over kanten St. Tropez-slip en een doorzichtige kanten top worden gecombineerd. Ook in de mannenlijn Viktor & Rolf X Aubade Men komt de strik terug in een gedrukte serie boxershorts. De handtekening van de ontwerpers komt eveneens tot uiting in een Bonbon en Soir versie met boogmotieven van sterren, terwijl in een zwart en wit-serie interpretaties zijn weergegeven van speelse hoge hoeden, wandelstokken, snorren en strikjes.

Lees meer in beware bodywear 37 2019. Nog geen (gratis) abonnement? Klik HIER.