Ten Cate introduceert Secrets Lace-collectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het gerenommeerde Nederlandse merk Ten Cate introduceert de Secrets Lace-collectie. Deze nieuwe collectie is gemaakt van een hoge kwaliteit polyester met een vleugje elastaan. Een bijzondere blend die niet alleen zacht en sensueel is, maar ook een geweldig draagcomfort biedt. Het belangrijkste voordeel van deze collectie is dat de items niet aftekenen onder de bovenkleding.

 

Door de speciale ultrasone snijwijze en geplakte naden, zijn er namelijk geen randjes te zien onder de bovenkleding. De flockafwerking van de binnenzijde zorgt ervoor dat de items mooi op zijn plek blijven zitten. De Secrets Lace-collectie bestaat uit hipsters, strings, shorts, beha’s, hemdjes en onderjurkjes. De items kenmerken zich door subtiele details en de beschikbare kleuren zijn zwart, taupe, rood en donkerblauw.

Hoogwaardig ondergoed


Ten Cate 2Ten Cate staat synoniem voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Loets ten Cate richtte het in 1952 op in Geesteren. Ten Cate wilde kwalitatief hoogwaardig ondergoed maken voor iedereen. Samen met de inwoners van Geesteren bouwde Loets een bijzonder bedrijf op met alles basiswaarden hard werken, technische innovaties en ouderwetse betrouwbaarheid. Met een breed assortiment ondergoed voor de hele familie groeide Ten Cate snel uit tot een Nederlands icoon. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig, minimalistisch, kleurrijk en toegankelijk design. De nieuwe Secrets Lace-collectie is hier een voorbeeld van.