Trendy zwemshorts A Fish Named Fred

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Voor de zomer 2020 heeft het kleurrijke Nederlandse lifestylemerk, A Fish Named Fred, zijn inspiratie gehaald uit de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dit is letterlijk terug te zien in een aantal kenmerkende print-designs zoal chili peppers, sombrero’s, cactussen, tequila en TexMex-poststempels. Ook zijn er veel floral designs binnen de collectie in onder meer shirts, polo’s, zwembroeken en bermuda’s. De collectie zwemshorts is fleurig en kleurrijk. Hierin mag elke man gezien worden. 

Binnen de collectie zijn drie krachtige kleurbeelden die ook onderling goed te combineren zijn. Herhaling van designs en stoffen in de verschillende kleurbeelden communiceert een duidelijk verhaal. Verschillende stoffen vormen de basis om op te drukken. Denk hierbij aan de comfortabele katoen stretch, een stretch linnenlook maar ook een lichtgewicht cotton voile. Voor zomer 2020 is er dan ook een fraaie selectie zwemshorts beschikbaar (verkoopprijs € 49,95 ) met prints uit het Latin Moods-thema. De verkoopprijzen zijn gebaseerd op een marge van 2,6 voor de voorordercollectie.

Glimlach

De originaliteit en humor van het merk brengt bij iedereen een glimlach op het gezicht. Fred is inmiddels acht jaar onderweg en in 28 landen verkrijgbaar. Waar in 2011 gestart werd met een shirtcollectie is de collectie inmiddels 300 artikelen breed. Denk naast blazers, gilets, tees, polo’s en broeken aan schoenen, sokken, horloges, wijn, bier, underwear en uiteraard swimwear. Kijk voor meer informatie op: www.afishnamedfred.com.