Uitbreiding SoftStretch-collectie Chantelle

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De zoektocht van Chantelle naar authenticiteit gaat door. De vondst? Uitbreiding van de bekende SoftStretch-collectie met een nieuwe top die voorzien is van soft cups en een V-neck aan de voor- én achterkant. Het bovenstukje voelt aan als een tweede huid, dankzij het revolutionaire en gepatenteerde materiaal waar ook de SoftStretch-onderstukken van zijn gemaakt.

 

De V-neck top is het eerste bovenstukje uit de SoftStretch-collectie met pads die steun en comfort bieden. Deze fijne feature zorgt ook voor een rond buste-effect. De pads zijn niet uitneembaar en blijven daarom de hele dag perfect op hun plek zitten. Om nog meer steun te garanderen, is de top ontworpen met een band onder de buste die dit realiseert. Verder is het stukje bij de buste voor- en achteraan gedubbeld.

100 procent onzichtbaar

Chantelle 2De V-neck top bevat brede schouderbandjes die niet aftekenen en onzichtbaar zijn onder kleding. De naadloze afwerking en absolute elasticiteit maken het bovenstukje 100 procent onzichtbaar onder kleding. Iets waar alle SoftStretch-items aan voldoen. Het nieuwe bovenstukje wordt geproduceerd in Easy Fit-maten, of ook wel gecombineerde maten. Zo is de V-neck top verkrijgbaar in XS/S, M/L en XL/XXL, wat betekent dat de top gedragen kan worden door vrouwen met cupmaat A tot en met G. De V-neck top van Chantelle is verkrijgbaar in de kleuren zwart, nude en beige doré.