Wasmiddel voor fijne lingerie, badmode en nog veel meer

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Soak Wash is een natuurlijk product op zichzelf: wassen zonder uit te spoelen! Soak is het wasmiddel waarmee op een moderne manier fijne lingerie en badmode wordt gewassen.

Dit middel, dat zonder spoelen gebruikt kan worden, is perfect geschikt voor hand- of machinewas van verfijnde lingerie, badkleding, zacht sweaters, handgemaakte quilts, activewear, cashmère, zijde, panty’s en zelfs babykleding. Het is geen chemische zeep, maar bevat alleen plantaardige ingrediënten. Soak is gebaseerd op een ecologische formule, gemaakt van planten, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, kleurstofvrij en sulfaatvrij. Het kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vlekken, het reinigen van make-up-sponsjes, een yogamat of speelgoed.

Soak Soak Soak

Soak is verkrijgbaar in een grote fles van 375 ml en in een kleine van 90 ml. Daarnaast zijn er zakjes minisoaks voor eenmalig gebruik, gemakkelijk mee te nemen in een tas, tijdens een weekendje weg of op vakanties. Soak wordt aangeboden in zes heerlijke geuren. Zo is er een zoete verfijnde Scentless-geur, deze is helemaal naturel en geurvrij. Speciaal voor de gevoelige huid. Lacey heeft de geur van lentebloesem en zoet bergamot. De geur Yuzu is fris en zoet met een sprankel citrus en eucalyptus. Celebration is zonder twijfel heerlijk met de geur van rooibos thee. Deze geur balanceert tussen zoetheid en zachtheid. In Pineapple Grove is de geur van orange met zachte lelies te herkennen, gecombineerd met tropische ananas, meloen en orchideeën. In Fig zijn vijgen, lychee en weidebloemen verwerkt.

Agence P. De Visscher (Benelux)
Tel. +32 (0)477325518
patrick@agencepdv.com
Erica van den Berg Lois (Ned)
Tel. +31 (0) 610 211 526